Lentemarkt bij Rudolf Steiner

Afgelopen week heb ik contact gehad met vs Rudolf Steiner in Breda. Vorig jaar heb ik op hun Lentemarkt gestaan en dat was een feestje. 
Gelukkig ben ik ook dit jaar weer van de partij.

Wat deze markt zo bijzonder maakt, is dat de school kiest voor een thema en dat de gehele school in dat thema wordt ondergedompeld. Letterlijk! Vorig jaar was het thema in de ruimte… Er was een ruimtestation waar kinderen een “selfie” konden maken en binnen was het schitterend versierd. Bij de entree was het magisch verlicht. Op een tafel aan de wand stonden in een mooi bos allerlei kant-en-klare viltwerkjes te koop, gemaakt door enkele vrijwilligers. Vervolgens kwam je via een lange donkere gang (gecreëerd met donkere doeken en wat sterverlichting) aan de achterzijde van de school waar op het plein allerlei kraampjes stonden. Op het plein liepen de planeten hun rondje en was er zelfs een ruimtereiziger die als een echte ruimtereiziger over het plein liep.

De vrijwilligers van school hebben ook dit jaar weer druk gewerkt aan de kant-en-klaar figuurtjes, dus ik laat mijn kant-en-klaar dit jaar thuis. U kunt natuurlijk wel kant-en-klaar figuurtjes van mijn site bestellen/ reserveren die ik vervolgens voor u meeneem.

Op de markt staan wij met onze hele voorraad zelfmaakpakketjes en materialen.
Ook gaan de prentenboeken en ansichtkaarten mee.

Dit jaar is het thema 1001 nachten, ik ben benieuwd wat de school ervan gaat maken en ik verheug mij er nu al op. Natuurlijk ga ik ook mijn kraam hierop aanpassen. Ik ben zelfs al begonnen, maar ik hou ook nog wat verrassingen achter de hand 😉