Nieuwe patroonbladen toegevoegd door
Pippilotta

Er waren al even geleden nieuwe ontwerpen in de Etsy shop van Atelier Pippilotta gezet. Aangezien mijn computer een hele tijd bij de reparateur heeft gestaan heeft het lang geduurt eer alles er goed op staat. 

Maar het is mij weer gelukt. Onderaan weer de lijst met de toegevoegde ontwerpen (en de link naar het product).

 

Er zijn heel veel schatkistjes* op Etsy geplaatst. Een aantal jaren geleden werd ik verliefd op deze unieke pakketjes en ben ik ze ook gaan verzamelen. Helaas waren veel pakketjes toen al niet meer verkrijgbaar. Des te leuker is het nu dat deze patronen beschikbaar komen en iedereen hier van kan genieten.

Daarnaast ga ik zeer binnenkort een ouder schatkistje dat alleen bij Freubelachtig verkrijgbaar was weer in de webwinkel plaatsen. Aangezien het een zomers pakketje is, ga ik proberen nog voor de vakantie de pakketjes samen te stellen.  

*“Schatkistjes” is een speciale serie pakketten van Atelier Pippilotta. Van het ene pakket worden er wat meer gemaakt dan van een ander pakket. Allemaal hebben ze iets gemeen. Ze zijn beperkt beschikbaar en alleen bij het betreffende atelier die het pakketje heeft aangekocht. Met recht een uniek item.