Slangenbezweerder


Voor de lentemarkt van de Rudolf Steiner school in Breda heb ik de Slangenbezweerder van Atelier Pippilotta nieuw leven mogen in blazen. Daarvoor heb ik natuurlijk contact gehad met Suzan van Atelier Pippilotta.

Dit pakketje is een oud schatkist pakketje. Een schatkistje staat voor een uniek pakketje dat beperkt verkrijgbaar is en alleen bij het betreffende atelier dat het pakketje heeft aangekocht.
Oorspronkelijk zat de slang in een stenen potje en zat de slangenbezweerder bovenop het hengsel.

Ik heb voor de slang een eenvoudig mandje gemaakt. De slangenbezweerder zit in kleermakerszit op zijn fluit te spelen. Alle benodigdheden zitten erbij behalve naald en draad en een klein stukje karton.

Er zijn 3 manieren om in het bezit te komen van dit leuke pakketje wanneer je op zondag 26 mei de lentemarkt bezoekt van de Rudolf Steiner school in Breda.

Je kunt het pakketje o.a. winnen door een lootje te kopen voor de loterij van school. Ook is het pakketje gewoon aan de kraam te koop. Maar wanneer je voor € 25,- aan de kraam besteed (boeken en kaarten uitgezonderd) krijg je dit pakketje er helemaal gratis bij. Hoe leuk is dat!

Ik weet trouwens niet of ik het al eerder heb vermeld, maar de markt is binnen, dus ook bij slecht weer is dit een leuk uitje. Parkeren is in de wijk is op deze dag gratis!

Ik hoop je daar te zien, en voor wie niet kan komen zal ik later die week nog wel wat foto’s laten zien. Misschien mag ik ook nog wel even op het vliegend tapijt…