Werk in uitvoering

 

In mijn vorige blog schreef ik al dat ik graag mijn kraam ook de sfeer wilt geven van het thema dat de Rudolf Steiner heeft uitgekozen. 

En dus ben ik op internet gaan struinen, want ik had iets leuks gezien… en daar werd ik enthousiast van. En het leek niet alleen leuk, het is ook ontzettend leuk om te doen en het smaakt naar meer (o, jee).

Woensdag kwam de doos binnen van #madebysiem. Dat was al een feestje om uit te pakken.
Ik ben toen gelijk begonnen aan mijn eerste lantaarntje. Gisterenavond had ik tijd om deze af te ronden, en wat is ‘ie leuk geworden, al zeg ik het zelf. 

Er is een beschrijving voor de iets grotere maat die je kunt volgen. Door gebruik te maken van  dunnere wol en een kleinere haaknaald krijg je een kleine versie van de lantaarn. Bovendien is er een hele duidelijke film (op YouTube) die je helemaal begeleidt van begin tot het einde. Mijn complimenten voor Siem hoe ze dit heeft gedaan. 

Ik ben ook helemaal verliefd op de gehaakte kroonluchters Mel & Kim die zijn ontworpen door Antoinette van Schaik. Misschien komen deze ook nog aan de kraam te hangen, wie weet… 

* * *

Wil je zelf ook zo’n lantaarntje haken? Je kunt het pakket bestellen bij #madebysiem – Siem’s Mini Kleine Chandelier Haakpakket – Kleur Keuze Pakket – Chandeliers – Made by Siem Shop