Winter/ kerstmarkt


De zomer moet nog beginnen en het wordt vandaag nog heerlijk warm. Ik ben volop bezig met de lentemarkt van de Rudolf Steiner school in Breda…

… en de eerste wintermarkt komt alweer de hoek omkijken. Op 30 november organiseert Kasteel Rhoon hun derde winter/ kerstmarkt. Gisteren ontving ik de uitnodiging in mijn mailbox. En natuurlijk heb ik deze gelijk geaccepteerd.

Kasteel Rhoon is een klein kasteeltje met diverse toonzalen. Tijdens de wintermarkt zijn deze zalen vrij toegankelijk en staan hier de kraampjes opgesteld. Het leuke is dat dit allemaal ambachtelijke kraampjes zijn. Het afgelopen jaar waren hier te vinden; een imker, een quiltkraam, een illustrator, een kraam vol tassen en diverse sierraden, heel veel kerstartikelen en nog meer. Super leuk om in zo’n mooie ambiance te mogen staan. Zodra ik meer informatie heb (in september) zal ik deze met jullie delen.