Een nieuwe website…  Je website verhuizen, een nieuwe site bouwen, gebruik maken van modules, producten toevoegen en draaien maar….

Het klinkt eenvoudig, maar dat was het niet. De afgelopen weken ben ik druk geweest met het voorbereiden van deze verhuizing en het maken van een nieuwe site.

De kosten bij mijn vorige host liepen hoog op, dus ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe hostpartij. Gelukkig was deze snel gevonden. Frank Barelds van FB Studio (zoon van Atelier Pippilotta) heeft mij goed geholpen. Hij maakte een opzetje, zorgde ervoor dat de belangrijkste instellingen waren doorgevoerd en toen kon ik van start. Het maken van een beginpagina, de product-pagina’s en de gebruikelijke pagina’s die een site nog meer heeft. Soms liep ik vast, maar gelukkig ken ik Lysette van ladylemon.nl. Ze heeft met mij meegekeken en tips gegeven en ervoor gezorgd dat ik weer verder kon. Ook heeft zij er een “sausje” overheen gestrooid, waardoor het een warme gezellige site is geworden, waar je kunt “neuzen” naar leuke pakketjes en inspiratie op kunt doen.

Achter de schermen gaat het werk nog door om overal de puntjes op de i te zetten. Maar alle producten (en dat zijn er inmiddels meer dan 1100!!) staan in de webwinkel. Mochten er vragen zijn… stel ze d.m.v. het contactformulier. En laat gerust weten wat je van de nieuwe site vindt.

Groetjes, Eveline